Diskuze - Neaktuální kurz fondu?

Rozbalit/sbalit

FINANČNÍ SVĚT SE ZMĚNIL – MĚNÍME SE I MY!!!

Vážení uživatelé, server iFondy.cz čekají v blízké době v souvislosti s podstatným rozšířením obsahového zaměření změny, o kterých vás budeme v předstihu a postupně informovat. Další informace zde.
Doplňte ve svých účtech prosím své aktuální kontaktní emailové adresy!!!

Navigace: HomeDiskuzeNeaktuální kurz fondu?

Diskusní fórum - Neaktuální kurz fondu? (45 příspěvků)

OdpovědětDatum: 04.04.2008 22:03 Od: admin
Titulek: Zaznamenali jste starší kurz u fondu než aktuální?
Určitě nám pošlete tuto informaci a my fond zaktualizujeme co nejdříve. Stačí nám nejlépe ISIN s názvem, a zdroj, kde je aktuálnější kurz.
OdpovědětDatum: 28.04.2008 11:45 Od: Michal
Titulek: ČSOB akciový mix
Proč je několik dní stejný kurs u ČSOB akciového mixu? Burza šla do plusu....
Datum: 18.06.2010 09:55 Od: J.Z. (jaroslavzalesak)
Titulek: Re: ČSOB akciový mix
Ja bych nerekl ani tak stejny, jakoze (a to nevim proc, ale deje se tak asi 2-3 tydny) dochazi k zaokrouhlovani u kursu tohoto fondu na 2 desetinne mista, coz pri kursu zhruba 0.70 opravdu moc informace pri zmene nedava. Jine kurzy od CSOB se zakrouhluji na 4 mista tak, jak je publikuje samotna investicni spolectnost.
Datum: 21.06.2010 09:46 Od: admin (admin)
Titulek: Re: ČSOB akciový mix
Dobrý den,

jedná se o závadu technického rázu na naší straně, na jejím odstranění již pracujeme.

Omlouváme se za způsobené komplikace

V případě dalších potíží s funkčností našeho portálu nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

Petr Rozkošný
iFondy.cz
OdpovědětDatum: 23.07.2008 13:02 Od: Hrabal
Titulek: akciový fond
Dobrý den, nedaří se mi najít Ruský akciový fond LU0329931173 u HSBC investmens
OdpovědětDatum: 23.07.2008 15:08 Od: admin
Titulek: akciový fond
mate spatny ISIN, spravny je LU0329931090, zkuste jej zadat do aktivniho hledani na uvodni strance
OdpovědětDatum: 26.07.2008 12:28 Od: worrymi
Titulek: kbc czechrenta
Dobrý den.
Neaktualizuje se mi v portfoliu KBC Czechrenta (ISIN LU0095279401).
Děkuji za opravu.
m.v.
OdpovědětDatum: 28.07.2008 15:13 Od: Petr Rozkošný
Dobrý den,

děkujeme za upozornění. Nyní by již mělo být vše v pořádku.

S pozdravem

Petr Rozkošný
Datum: 30.07.2008 18:57 Od: worrymi
děkuji za opravu
OdpovědětDatum: 18.09.2008 18:38 Od: Jitka Šmerdová (jitkasmerdova)
Titulek: CS
Dobrý den, opět nejsou delší dobu aktualizované kurzy CS v CZK
Děkuji
OdpovědětDatum: 22.09.2008 09:12 Od: admin (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: CS
Dobrý den, stránky cz.csam.com jsou bohužel nastaveny tak, že náš systém není schopen zde čerpat data pro aktualizaci. Na tomto problému pracujeme. Vzhledem k počtu nedodělků na portálu iFondy.cz bohužel trvají některé úpravy déle, než bychom chtěli. Historická data u těchto fondů Vám ovšem rád doimportuji. Petr Rozkošný
Datum: 02.02.2009 19:45 Od: Jitka Šmerdová (jitkasmerdova)
Titulek: Re: Re: CS
dobrý den,
prosim o aktualizaci CS
Děkuji
Datum: 04.02.2009 09:42 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Re: CS
Dobrý den, fondy byly zaktualizovány. Děkujeme za upozornění, Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 16.11.2008 13:14 Od: Jan Bok (JohnB)
Titulek: BE0143774207
Neaktualizuje se Vám kurs fondu BE0143774207, KBC INDEX FUND WORLD.
OdpovědětDatum: 16.11.2008 19:48 Od: money maker (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: BE0143774207
Nevím jak přímo ve vašem portfoliu, ale kurz fondu "KBC INDEX FUND - WORLD" je zde na ifondech.cz správný a aktualizovaný - 171,7700 k 13.11.2008 a odpovídá poslednímu zveřejněnému kurzu na stránkách www.csob.cz.
OdpovědětDatum: 18.11.2008 09:16 Od: admin (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: BE0143774207
Dobrý den, je-li kurz ve Vašem portfoliu starší než kurz uvedený na stránkách ČSOB, pošlete mi prosím na rozkosny@kzfinance.cz přihlašovací údaje k Vašemu uživatelskému účtu, abych mohl situaci prověřit. Petr Rozkošný
Datum: 27.11.2008 17:03 Od: Tonda (aslovace)
Titulek: Re: Re: BE0143774207
Datum: 27.11.2008 20:21 Od: money maker (nepřihlášen(a))
Tak zkuste tento platný link - http://www.ifondy.cz/podilovy-fond/902/KBC-INDEX-FUND---WORLD

Ten co uvádíte, to je asi nějaký relikt minulosti.
Datum: 28.11.2008 07:44 Od: admin (nepřihlášen(a))
Dobrý den, v tomto případě jde o proklik na fond, který opravdu není aktualizován. Občas se stane, že se nám na iFondech vytvoří duplicity některých fondů. Tyto duplicitní fondy deaktivujeme, v databázi však zůstávají. Máte-li tedy odkaz na tento fond v záložkách, do detailu tohoto (neaktivního) fondu se dostanete. Zadáte-li však jméno či ISIN tohoto fondu do vyhledávání, bude Vám již nabídnut pouze fond aktivní. Pokud se Vám v portfoliu neaktualizuje fond, který má v katalogu produktů aktuální kurz, může se jednat právě o neaktivní fond (vzhledem k tomu, že se snažíme duplicity co nejrychleji odstraňovat by však těchto případů mělo být minimum), kontaktujte mne na rozkosny@kzfinance.cz. Po vzájemné domluvě bych Vám fondy v portfoliu vyměnil (aktivní za neaktivní).

S pozdravem

Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 24.11.2008 10:01 Od: Kodrlová Hana (nepřihlášen(a))
Titulek: Český podílový fond.
V pátek jsem od Vás dostala poštou heslo a pin, abych se mohla podívat na aktuální stav v Kč u českého podílového fondu. Nestačila jsem se divit. Momentálně jsem přišla o 120 tisíc Kč. Podle jména poznáte, že jsem synovi 10 let spořila na Vysokou školu a pracovník vaší banky mě přemluvil, abych synovi zatím nic nedávala a abych ho dala na nejméně rizikový fond. A vy jste mě vlstně o tyto peníze připravili. Chtěla bych se zeptat na vývoj tohoto fondu, abych nepřišla o další peníze, které mi tam zůstali. Jsem z toho v depresi, protože jsem dlouholetým vaším klientem.A myslím si, že by jste měli ke svým klientům seriozně vystupovat.
OdpovědětDatum: 25.11.2008 10:39 Od: admin (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: Český podílový fond.
Dobrý den, v této situaci bych doporučoval obrátit se přímo na poradce, který Vám tuto investici sjednával, protože dle našeho obchodního oddělení nejste klientem společnosti KZ FINANCE spol. s r. o.. Pokud byste měla zájem o poradenství, jak naložit s prostředky v tomto fondu, kontaktujte nás na poradenstvi@fondmarket.cz

S pozdravem

Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 25.11.2008 20:24 Od: money maker (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: Český podílový fond.
O této situaci nic nevím, přesto si dovolím trochu zaspekulovat...
Paní si zřejmě plete ing.cz a ifondy.cz. Od ING Bank jí přišla zásilka s heslem a PINem pro vstup do internetového bankovnictví, kde vidí svůj podílový fond.
Jestli je to nejméně rizikový fond od ING, tak by to mohl být ING Intl. (II) Český fond peněžního trhu - LU0082087270. Ten má ztrátu za poslední půlrok skoro 5% - což je na fond peněžního trhu opravdu děsivé. Při investici 2.4 mil. Kč by to opravdu mohla být ztráta těch 120 tisíc Kč.
Zarážející spíš je (pokud je to pravda), že paní svoji investici průběžně vůbec nesleduje a že si zřejmě plete ing a ifondy.

Na druhou stranu, když sleduji některé dotazy zde na ifondech, tak mi někdy přijde, že někteří "investoři" si myslí, že ifondy jsou nějakou investiční společností, která obhospodařuje všechny podílové fondy v ČR. ;-)
OdpovědětDatum: 10.02.2009 13:46 Od: Jirka (jsz)
Titulek: Pioneer dynamický CZ0008471018
kurz fondu ze dne 23.6.1998 má být 1,2726, 20.9.1999 1,4342 namátkově, po roce 2000 se zdají být ok také namátkově. Ze stránek pioneeru lze kompletní kurzy stáhnout v excelu. http://www.pioneer.cz/Fond/XLS_Prices/PioneerTrust_CZK.xls
OdpovědětDatum: 10.02.2009 13:53 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Pioneer dynamický CZ0008471018
Dobrý den, máte pravdu, děkujeme za upozornění. Detailům fondů Pioneer (zaměření, poplatky, popis apod.) se budeme věnovat v nejbližší době. S pozdravem, Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 06.02.2010 17:45 Od: money maker (nepřihlášen(a))
Titulek: Neaktuální kurz fondu SGAM Fund Equities Euroland Value (CZK)
SGAM Fund Equities Euroland Value (CZK) - LU0311132459
http://www.ifondy.cz/podilovy-fond/5713/SGAM-Fund-Equities-Euroland-Value--CZK-

U fondu se přestal aktualizovat kurz. Za nápravu děkuji.
OdpovědětDatum: 08.02.2010 09:39 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Neaktuální kurz fondu SGAM Fund Equities Euroland Value (CZK)
Dobrý den, děkujeme za upozornění, závada již byla odstraněna. Petr Rozkošný
Datum: 08.02.2010 21:22 Od: money maker (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: Re: Neaktuální kurz fondu SGAM Fund Equities Euroland Value (CZK)
Díky za rychlost, pane Rozkošný! Ještě to chce zablokovat ten šílenej spam.
OdpovědětDatum: 29.03.2010 09:25 Od: Buchwaldek (nepřihlášen(a))
Titulek: neaktuální kurzy
Stává se pro mne zbytečné otvírat iFondy.cz, když např. 29.3.2010 mají informace o kurzech fondů z 23., max.z 24.3., když jiné zdroje mají informace z 25.3 již celý víkend.
OdpovědětDatum: 30.03.2010 08:32 Od: admin (admin)
Titulek: Re: neaktuální kurzy
Dobrý den, během minulý týden procházely naše stránky ve dnech pátek-neděle údržbou, z tohoto důvodu mohlo dojít ke zpoždění aktualizací kurzů podílových fondů. Standardně však máme, co se aktuálnosti kurzů týče, data shodná se stránkami investičních společností, u některých fondů jsme dokonce schopni ceny zveřejňovat dříve než samotná investiční společnost. Důvodů pro "otvírání" portálu iFondy.cz je tedy stále celá řada.
Za komplikace spojené s údržbou našich internetových stránek se omlouváme
S pozdravem
Petr Rozkošný
Datum: 30.03.2010 17:15 Od: Buchwaldek (Boleslav Buchwaldek)
Titulek: Re: Re: neaktuální kurzy
O.K. dnes to bylo mnohem lepší
OdpovědětDatum: 17.04.2010 19:02 Od: Ondřej Šilhan (analhunter)
Titulek: JB Emerging Bond a JB Euroland Value
Zdravím,poslední aktualizace výše uvedených fondů ( LU0081394404 a LU0100915437) jsou z 2.9.2009 :((
Nějaký prozaický důvod pro neaktualizovanost kurzů ? Díky za nápravu
OdpovědětDatum: 19.04.2010 07:03 Od: admin (admin)
Titulek: Re: JB Emerging Bond a JB Euroland Value
Dobrý den,v rámci celkové aktualizace databáze podílových fondů přestaly být v létě loňského roku aktualizovány fondy, jež nejsou registrovány k prodeji na území ČR či SR, celkově se jednalo o cca 1.000 podílových fondů, jejichž aktualizace byla časově náročná, nebylo navíc možné garantovat pravidelnou (denní, týdenní) aktualizaci kuzrů těchto fondů.

Děkujeme za pochopení

S pozdravem

Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 09.05.2010 21:02 Od: Milan Marek (milmarek)
Titulek: Založení portfolia
Dobrý den,
chtěl bych od určitého data aktualizovat své protfolio IF. Existuje možnost založení nového portfol. tak, že se zadají "natvrdo" aktuální hodnoty z mého majetkového účtu u ČS - tj. investovaná částka snížená o poplatek, počet ks podíl. listů, aktuální kurs fondu a aktuální hodnota investice ? Děkuji M.Marek
OdpovědětDatum: 10.05.2010 09:09 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Založení portfolia
Dobrý den, v tuto chvíli si můžete ve svém uživatelském účtu založit hned několik portfolií, funkce pro jejich založení se nachází hned na úvodní straně aplikace Moje portfolio. Při ukládání transakce do portfolia lze samozřejmě zohlednit zaplacené poplatky (realizované výnosy či ztráty se pak počítají z částky "po poplatcích". Pro zohlednění poplatků zadejte ve formuláři pro editaci transakce celkovou částku do řádku ?Konečná cena?, do řádku ?Poplatek? zadejte výši zaplaceného poplatku, do řádku ?Cena? pak zadejte částku očištěnou o poplatky.
V případě potíží mne kontaktujte přímo na petr.rozkosny@ifondy.cz
S pozdravem
Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 02.08.2010 08:19 Od: JohnBlbec (JohnBlbec)
Titulek: zmena nazvu wiof fondu
fond od wiof s puvodnim nazvem "WIOF Adriatic-Balkan Opportunities Fund - Class A" zmenil nazev a od te doby nemam aktualizace, coz je ku dnesnimu dni cca 4 mesice :-(
OdpovědětDatum: 02.08.2010 21:25 Od: admin (admin)
Titulek: Re: zmena nazvu wiof fondu
Dobrý den, k Vámi uvedené změně v názvu fondu skutečně došlo, a fond Wiof Adriatic Balkan byl přebrán fondem WIOF Emerging Europe Performance Fund, jehož kurz na portále iFondy.cz řádně aktualizujeme.

V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat

S pozdravem

Petr Rozkošný
Datum: 05.08.2010 09:01 Od: JohnBlbec (JohnBlbec)
Titulek: Re: Re: zmena nazvu wiof fondu
nerad bych prisel o historii vyvoje fondu pod puvodnim nazvem a rad bych, aby graf navazal tam, kde skoncil. proc nedoslo k prejmenovani automaticky v mem potfoliu? pokud je teda nutny rucni zasah z me strany, jak to mam udelat? dekuji za odpoved.
Datum: 09.08.2010 08:40 Od: admin (admin)
Dobrý den, k automatické úpravě nedošlo z toho důvodu, že podílový fond, jehož část se WIOF Adriatic Balkan stal, má jiný název i ISIN. Z tohoto důvodu nelze navázat na kurzy fondu Adriatic Balkan. V tomto případě bych doporučil smazat všechny transakce týkající se podílového fondu WIOF Adriatic Balkan, a znovu tyto transakce editoval k podílovému fondu WIOF Emerging Performance Fund.

S pozdravem

Petr Rozkošný
Datum: 09.08.2010 13:56 Od: JohnBlbec (JohnBlbec)
priznam se, ze az tak docela nevim, jak tohle mam provest. jak se vyhnu znovu odpoctu vstupniho poplatku, kdyz smazu stary fond a vicemene tam zadam transakci na koupi noveho? :-(
Datum: 09.08.2010 13:58 Od: JohnBlbec (JohnBlbec)
...a ve spojeni s mym predeslym prispevkem me napada moc hezka featura, kterou byste mohli implementovat, kde by se zadalo jen nove isin a vas system by se o vse postaral sam. co rikate? ;-)
Datum: 09.08.2010 14:46 Od: admin (admin)
Dobrý den, smažete-li transakce pomocí akční ikony "křížek", bude se systém chovat, jako by k těmto transakcím nikdy nedošlo. Následně můžete editovat transakce nového fondu, se stejnými vstupními poplatky jako u fondu předchozího. Tímto způsobem docílíte stavu, kdy bude částka investována do fondu předchozího rovna částce investic do fondu nového.

S pozdravem

Petr Rozkošný
Datum: 09.08.2010 14:48 Od: admin (admin)
K Vašemu námětu na doplnění funkčnosti aplikace Moje portfolio.Jedná se o zajímavou myšlenku, bohužel již ne tak snadno realizovatelnou, v tuto chvíli tedy o její implementaci neuvažujeme.

Omlouváme se za způsobené komplikace

S pozdravem

Petr Rozkošný
iFondy.cz
OdpovědětDatum: 27.04.2011 17:19 Od: Shaman (shaman75)
Titulek: Aktualizace fondu C-QUADRAT ARTS Total Return Balanced (VT)
Poslední aktualizace fondu C-QUADRAT ARTS Total Return Balanced (VT) ISIN AT0000A08EV6 proběhl dne 13.4. 2011. Šlo by tento fond aktualizovat? Děkuji
OdpovědětDatum: 07.12.2011 21:14 Od: money maker (nepřihlášen(a))
Titulek: Neaktuální kurz fondu Amundi
Neaktuální kurz fondu Amundi Funds Equity US Relative Value (CZK), LU0568606221.

http://www.ifondy.cz/podilovy-fond/7830/Amundi-Funds-Equity-US-Relative-Value--CZK-
OdpovědětDatum: 04.01.2012 09:14 Od: Bohuš (spekulant)
Titulek: Neaktuální kurz akcie NWR
Dobrý den, zaznamenal jsem neaktuální kurz akcie NWR ve výši 260 Kč, přitom reálný je cca 140 Kč. Šlo by stím něco udělat?

Děkuji
PenízeNAVÍC.cz - Vybrali jsme pro vás

Vybrali jsme pro vás

Novinky na PenízeNAVÍC.cz

Měnové kurzy

You need to upgrade your Flash Player