Diskuze - Porovnání fondů

Rozbalit/sbalit

Partneři projektu:

ČSOB Banka

Navigace: HomeDiskuzePorovnání fondů

Diskusní fórum - Porovnání fondů (12 příspěvků)

OdpovědětDatum: 07.04.2009 14:02 Od: Bachmann (bachmann)
Titulek: Změna fondů v porovnání
Ve staré verzi jste měli vedle "Vyřadit fond" i Změnit fond. Konkrétně chci porovnat peněžáky a chci tam mít i ČP a nemůžu najít, jak ho tam dostat. díky
OdpovědětDatum: 13.10.2009 16:24 Od: Michal (Michal Hašek)
Titulek: Re: Změna fondů v porovnání
mám odlišný problém s porovnáváním fondů. některé mi de porovnat a některé vůbec jen to proklikne orazovka, ale mezi porovnané fondy se daný fond nepřidá
Datum: 13.10.2009 20:19 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Re: Změna fondů v porovnání
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Vámi popisovaný nedostatek jsme již předali k řešení dodavatelské IT firmě, prosíme tedy o trpělivost a zároveň se omlouváme za komplikace. V případě dalších potíží s aplikací mne neváhejte kontaktovat. S pozdravem Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 09.03.2010 19:50 Od: McJenik (McJenik)
Titulek: Porovnání fondů podle poplatků
Dobrý den, lze ve vaší aplikaci porovnat jednotlivé fondy podle poplatků? Popř. jak se to dělá? Děkuji.
OdpovědětDatum: 17.03.2010 16:28 Od: admin admin (admin)
Titulek: Re: Porovnání fondů podle poplatků
Dobrý den, na portále iFondy.cz je možné porovnávat jednotlivé podílové fondy v rámci skupiny (akciové s akciovými, dluhopisové s dluhopisovými apod.), přičemž jedním z parametrů k porovnání jsou ve výstupu i poplatky. Jakékoliv řazení celé množiny podílových fondů dle poplatku však možné není.

V případě dalšího dotazu mne neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 04.01.2011 19:10 Od: Eva Vláhová (nepřihlášen(a))
Titulek: pionner- dynamický fond
mám dotaz, když jsem si kupovala akcie pionner dynamicky tak byla hodnota 1,5 , začínající 1,0 a teď je 0,95. Kdy začnete investovat, abychom se vrátili k původním hodnotám. Děkuji
OdpovědětDatum: 05.01.2011 09:47 Od: Marek Janšta (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: pionner- dynamický fond
Dobrý den paní Vláhová. Aby nedošlo k omylu, píšete dotaz na foru serveru ifondy.cz, který slouží primárně ke sledování kurzů podílových fondů a vedení aplikace Moje portfolio. Nejste-li ale spokojena se stavem toho svého investičního portfolia, napište mi na sebe kontakt na marek.jansta@ifondy.cz, podíváme se, jak Vám můžeme pomoci. Přeji hezký den. S pozdravem Marek Janšta za kolektiv iFondy.cz
OdpovědětDatum: 13.01.2011 12:35 Od: Ales (astancik)
Titulek: Zmena fondů v porovnání
Používám Operu 11.0 a nefunguje mi přidání Fondu korporátních dluhopisů (ČP Invest) do porovnání. Nevyhodí to žádnou chybu, ale nakonec se fond ve srovnávací tabulce neobjeví.
OdpovědětDatum: 13.01.2011 14:49 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Zmena fondů v porovnání
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Při využití funkce pro porovnání fondů je rovněž nutné mít správně nastaven typ porovnávaných fondů (box vlevo), máte zde, ve Vašem případě, nastavený typ fondů "dluhopisové"? Děkuji za odpověď
Datum: 13.01.2011 15:07 Od: Ales (astancik)
Titulek: Re: Re: Zmena fondů v porovnání
Dobry den, ano. Typ fondu je nastaven na dluhopisovy.
Datum: 14.01.2011 09:21 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Re: Zmena fondů v porovnání
Dobrý den, děkuji za odpověď, v tomto případě Vám bohužel nejsem schopen říct, kde by mohla být chyba, mně osobně se přidání fondu ve stejném prohlížeči podařilo. Zkuste tedy prosím použít alternativní internetový prohlížeč (Firefox, Chrome, Explorer), snad se pak již tato chyba nebude vyskytovat. Děkuji

S pozdravem

Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 28.04.2013 12:56 Od: Mirek (havran55)
Titulek: porovnání více typů fonů
Porovnávat fondy jedné kategorie je jistě zajímavé, ale proč nemohu porovnat mezi kategoriemi? Mám např. fondy akciové i dluhopisové. Navíc by mi přišlo výhodné zadávat do porovnání z mého watchlistu - to je přeci nástroj, který zužuje můj zájem a tam chci porovnávat. Třeba kdyby se zobrazila podobná tabulka jako při výběru fondu kde je možnost hvězdička, porovnání, nákup. Děkuji.
PenízeNAVÍC.cz - Vybrali jsme pro vás

Vybrali jsme pro vás

Novinky na PenízeNAVÍC.cz

Měnové kurzy

You need to upgrade your Flash Player