Diskuze - Náměty na témata v diskuzi

Rozbalit/sbalit

FINANČNÍ SVĚT SE ZMĚNIL – MĚNÍME SE I MY!!!

Vážení uživatelé, server iFondy.cz čekají v blízké době v souvislosti s podstatným rozšířením obsahového zaměření změny, o kterých vás budeme v předstihu a postupně informovat. Další informace zde.
Doplňte ve svých účtech prosím své aktuální kontaktní emailové adresy!!!

Navigace: HomeDiskuzeNáměty na témata v diskuzi

Diskusní fórum - Náměty na témata v diskuzi (19 příspěvků)

OdpovědětDatum: 11.04.2008 08:01 Od: Jiří
Titulek: Existuje podobná služba jako iFondy/Moje portfolio?
Dobrý den přeji !
Jsem důchodec, v oboru finance úplný diletant a tak mi prosím promiňte, že Vás obtěžuji s následujícím dotazem:
Používal jsem na sledování svých ivestic do fondů server iFondy.cz. Bez problémů a několik let.
Funkce, které se tam daly použít jsem zvládl bez problémů.
Byl jednoduchý a přehledný.
Nová verze mi naprosto nevyhovuje.
Nemohli byste mi pls poradit, nějaký podobný, ale jednoduchý free server, kam bych si jenom zadal své 4 INGfondy(neobchoduji) a pak jen sledoval o kolik Kč a USD jsem každý den přišel;-)?
Na novém iFondy.cz už to neumím. Je pro mě nepřehledný a složitý. Ten už je jen pro profíky. Díky předem za pochopení - slatored
OdpovědětDatum: 11.04.2008 10:36 Od: Admin
Titulek: Podobná služba
Dobrý den, nebudu zastírat že podobné služby existují, reklamu jim ale dělat nechceme. Nové iFondy jsou teprve na začátku, a proto se také zatím vyskytují určité problémy, které odstraňujeme. Naším cílem nebylo udělat web pouze pro profíky, ale profesionálněji a lépe a nabídnout nové funkce a možnosti. Uvědomujeme si ale, že nové ifondy jsou také jiné, komplikovanější a je třeba si na ně zvyknout. S uživateli se snažíme komunikovat a pomáhat jim, navíc jsme také výtvořili nápovědu, jak pro celý web, tak pro aplikaci MojePortoflio, která na vás \"vyskočí\" po otevření stránek nebo ji najdete mezi novinkami a nebo také v úvodníčku Začínáme s ifondy.cz.
Datum: 21.04.2008 23:52 Od: martchus
Titulek: Proč?
Proč když něco funguje a docela dobře i několik let se někdo snaží něco dělat znovu a samozřejmě hůř než předtím? V nových iFondech se vyzná snad pouze admin.
OdpovědětDatum: 14.04.2008 15:22 Od: Michal
Titulek: Sledovani fondu ING - zde
Zdravim
Dokud se Admin nenauci jednat s klienty, budou to za nej muset delat jini :-( Ja osobne jsem nasel zatim jen tento odkaz, snad Vam pomuze:
http://www.ing.cz/cz/products_and_services/ing_fondy/hist.html
S pozdravem
Michal
Datum: 14.04.2008 16:34 Od: Mirka
Titulek: Michalovi
Dobrý den Michale.Oceňuji,že se snažíte p.Jiřímu poradit,souhlasím i s vaším názorem.Nemáme všichni ekonomické vzdělání a my starší se,bohužel,učíme i s PC jako autodidakti.Také v nových ifondech tápu a ty předchozí mi vyhovovaly lépe.Ty mé fondy,teď už jen dva(včas jsem prodala)se mi nedaří vůbec najít(ČSOB).Chci jen přehled a nemám v úmyslu uvádět počet podílových listů.Domnívám se však,že o to současnou změnou šlo.Vědět o návštěvnících ifondu přesné informace.Pak mají hakeři lehkou práci a Nova co vysílat.Kdybych napsala jiný server,pravd.by to smazali.Tak zdravím.
OdpovědětDatum: 13.07.2008 20:50 Od: budulinecek
Titulek: RE: Existuje podobná služba jako iFondy/Moje portfolio?
Dobrý den,
naprosto souhlasím s prvním příspěvkem zde od pana Jířího.
Vidíte, že nereguji hned po spuštění nevého vzhledu ifondů a za to období jsem se snažil s novou podobou sžít. Nejde to. Proti předchzí verzi je totálně nepřehledná se spoustou různých odkazů, které mě ale vždy zavedou někam jinam než jsem si podle názvu představoval.
Reklama také není úplně nejlépe umístěna a příliš mě ruší.
Řešením je přejít na konkurenční server penize.cz Je tam podobná aplikace, ale s jejími autory jsem se nepohodl, protože ne úplně korektně počítají výnosy z investic. Je to už ale delší dobu a dnes si přesně již nevybavuji v čem chyba spočívala ... tedy pro mě chyba a pro ně vlastnost o které ale nikde nepsali a až vlastními výpočty a dotazy na autory jsem na to přišel.
Každopádně zde již své investice nesleduji. Nejde to.
Snad zde časem opět poběží přehledná aplikace jako byla dříve.
Datum: 13.11.2008 20:23 Od: Míra (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: RE: Existuje podobná služba jako iFondy/Moje portfolio?
Počítač používám asi od roku 1988. Za ta léta jsem vyzkoušel snad tisíce aplikací včetně webových stránek, ale tak hrozné rozhraní, jako je tohle, jsem neviděl. Marně se pokouším už několik dní prokousat alespoň několika málo funkcemi. To, jak se stránky chovají při načítání, je rovněž horor. Zkusím to jinde. Je to škoda, protože staré iFondy byly skvělé a doporučoval jsem je i známým. Tyhle doporučit nemůžu.
Datum: 14.11.2008 07:52 Od: admin (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: RE: Existuje podobná služba jako iFondy/Moje portfolio?
Dobrý den, napište mi prosím jaké informace na iFondech hledáte (konkrétní fondy, konkrétní funkce), rád Vám zpracuji jednoduchou nápovědu (v podobě jak ji zveřejňujeme v záložce "Nápověda") na Vaši e-mailovou adresu. Konkrétní požadavky zašlete prosím na e-mailovou adresu rozkosny@kzfinance.cz. Předem děkuji, Petr Rozkošný.
OdpovědětDatum: 11.04.2008 14:32 Od: admin
Titulek: Co je nové téma?
Např. téma
\\\"Aktuální situace na trzích\\\" nebo
\\\"Typy podílových fondů\\\",
atp.
OdpovědětDatum: 18.09.2009 21:23 Od: Radek (maggi)
Titulek: Psaní příspěvku - náhled
Dobrý den,
pokud napíšu příspěvek do diskuze a zmáčknu tlačítko náhled, tak místo náhledu mě zmizne můj příspěvek a můžu ho psát znova.
OdpovědětDatum: 21.09.2009 08:15 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Psaní příspěvku - náhled
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Rád bych Vás touto cestou požádal o informaci, jaký typ prohlížeče při návštěvách portálu iFondy.cz používáte? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Petr Rozkošný
Datum: 21.09.2009 18:04 Od: Radek (maggi)
Titulek: Re: Re: Psaní příspěvku - náhled
Dobrý den, používám Firefox 3.5.x
Datum: 22.09.2009 08:54 Od: admin (admin)
Dobrý den, děkuji za upřesnění.Bohužel se mi nepodařilo Vámi popisovaný nedostatek nasimulovat (Firefox 3.5.3, Opera 9.64, MSIE 8.0.x). Po stisknutí tlačítka "Náhled" by se Vámi editovaný příspěvek měl zobrazit nad boxem pro editaci tohoto příspěvku, přičemž text by měl být text rovněž zachován v poli pro jeho editaci.. Pokud tomu tak v budoucnu nebude, neváhejte mne kontaktovat (třeba už budeme úspěšnější v řešení tohoto nedostatku :-) ). S pozdravem Petr Rozkošný
Datum: 27.09.2009 19:08 Od: Radek (maggi)
No, už to jde. Možná pomohlo vymazat cookies.
OdpovědětDatum: 22.11.2009 18:38 Od: Petr Zajíc (xzajic)
Titulek: Končíme s iFondy.cz!!!
Tak jsem se na titulní stránce webu dozvěděl, že "Vážení uživatelé iFondy.cz, váš oblíbený server čekají v blízké době podstatné změny, věnujte jim prosím svou pozornost. Více informací naleznete na portálu a v emailu." Ale na portálu ani v e-mailu jsem nic nenašel, kde jsou prosím tyto informace?
OdpovědětDatum: 23.11.2009 08:22 Od: hm (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: Končíme s iFondy.cz!!!
také nemohu nic najít, aˇthledám jak hledám, :-) že by nějaký aprílový žertík, nic bych se nedivil, ale nápravu a změnu by to chtělo,
Datum: 24.11.2009 11:27 Od: xzajic (xzajic)
Titulek: Re: Re: Končíme s iFondy.cz!!!
tenhle portál jde do kytek. Když si pročtu diskusi, tak jsou to samé sliby v nichž "děkujeme za připomínky, zapracujeme na tom", ale výsledek je žalostný. Mám z toho pocit, jakoby odešli původní vývojáři a přišli noví, kteří to prostě neumějí spravovat ;-(
Datum: 24.11.2009 12:47 Od: hm (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: Re: Končíme s iFondy.cz!!!
navěsili na to tolik nepřehledných, nepoužitelných(alespoň pro mě, funkcí, celé se to zpomalilo, znepřehlednilo, no hrůza, nechci vidět a ž k tomu přibudou ještě další funkce jak je slibováno, udělal jsem si program sám, a toto používám jen jako kontrolní a ověřovací, a asi to tak zůstane, je tto příležitost pro nové admimy, aby tuto mezeru zaplnil, jednoduchým, použitelným sesrvere, pro běžné uživatele, kteří nijak nespekulují, jen chtějí mí ttrochu přehled......ať se daří
OdpovědětDatum: 30.11.2009 14:29 Od: Lubomír Kočí (specou)
Titulek: nové iFondy
Stránky jsou obsahově i uživatelsky dobré, tak doufám, že nová změna aplikaci nezhroutí.
Dříve jsem sledoval Peníze.cz, ale jejich modernizace je úplně zhroutila a po roce portfolio neobnovili. Škoda jen, že se na iFondy nepodařilo přetáhnout diskuzi ke Sporotrendu, která je na peníze.cz na dobré úrovni. Snad po nových iFondech přejdou i diskutující sem.
S pozdravem Luboš
PenízeNAVÍC.cz - Vybrali jsme pro vás

Vybrali jsme pro vás

Novinky na PenízeNAVÍC.cz

Měnové kurzy

You need to upgrade your Flash Player