Diskuze - Akcie, stavebko, penzijko

Rozbalit/sbalit

Partneři projektu:

ČSOB Banka

Navigace: HomeDiskuzeAkcie, stavebko, penzijko

Diskusní fórum - Akcie, stavebko, penzijko (22 příspěvků)

OdpovědětDatum: 13.07.2008 09:39 Od: worrymi
Titulek: akcie
Dobrý den. Není mi jasné, jak mám přidat do portfolia akcie. Děkuji za informaci.
OdpovědětDatum: 04.08.2008 10:41 Od: admin
Titulek: přidání akcie do portfolia
Akcie si do portfolia přidáte tím způsobem, že se nejdříve přihlásíte do svého portfolia. Poté kliknete na katalog produktů, dále na záložku akcie a nakonec na zelenou šipku u příslušné akcie znamenající vyvolání nákupního formuláře. Zde si zadáte kdy chcete nakoupit, za jaký kurz a kolik kusů, v jaké hodnotě, případný poplatek a v jaké měně chcete nakupovat.
OdpovědětDatum: 26.07.2008 12:25 Od: worrymi
dobrý den.
nedostal jsem žádnou odpověď. raguje na dotazy někdo ???
děkuji za odpověď.
m.v.
OdpovědětDatum: 16.09.2008 20:22 Od: petr (Petr Kovar)
Titulek: přidání stavebka
dobrý den, snažil jsem se do nově zřízeného(třetího) portfolia přidat stavebko od CMSS, přestože jsem to zkoušel 2x tak se v tomto portfoliu nezobrazilo ani po znovupřihlášení. ... Díky za ověření případně info.
OdpovědětDatum: 18.09.2008 10:22 Od: admin (nepřihlášen(a))
Titulek: Re: přidání stavebka
Dobrý den, produkty stavebního spoření a penzijního připojištění nejsou bohužel stále doladěny, proto Vám nemohu v této situaci být nápomocen. Na zdokonalení iFondů nepřetržitě pracujeme, prosíme tedy o trpělivost. Děkuji za pochopení, Petr Rozkošný.
OdpovědětDatum: 24.12.2008 02:02 Od: JNM (jnm)
Titulek: Stavebko CMSS Liska
Dobry den, pridal jsem si do portfolia stavebni sporeni, ale priznam se, ze mi neni uplne jasne jeho nastaveni. Nejprve jsem nastavil jeho vychozi hodnoty a pote v "Transakcich" rozepsal jednotlive vklady. Prestoze graf se mi pak v zakladnim prehledu portfolia ukaze v zasade spravne, v "Celkove hodnote portfolia" je u "sporeni" porad nula. Stejne tak mam nulu u statniho prispevku, prestoze jsem jej pri rozepisovani vyplnil. Co delam spatne? A je skutecne zapotrebi vkladat uroky rucne do tabulky, kdyz jsou nastaveny jiz v zakladnich vlastnotech sporeni? A nebylo by mozne vytvorit celkovy graf hodnoty portfolia s dve liniemi - vlozene prostredky a jejich aktualni hodnota? Predem dekuji za odpoved. JNM
OdpovědětDatum: 02.08.2009 23:14 Od: Petr (pecino)
Dobrý den,bylo by možné zařadit do investičních produktů akcie společnosti Coca-Cola Hellenic(GRS104111000)?
OdpovědětDatum: 05.08.2009 07:16 Od: admin (admin)
Titulek: Re: akcie
Dobrý den, děkujeme za návrh k rozšíření naší databáze investičních produktů. V současné době se však soustředíme spíše na zvyšování kvality portfolia sledovaných podílových fondů než na další rozšiřování. Jakmile budeme uvažovat o rozšíření portfolia sledovaných investičních produktů, jistě vezmeme Váš návrh v potaz. S pozdravem, Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 12.11.2009 20:08 Od: denny (denis.waraus)
Titulek: dividendy
Dobreho dne preji,

pokud umoznujete vest portfolio akcii, bylo by dobre pridat moznost vlozeni dividend, nebo to tam automaticky davat :-).

Taky by neskodilo mitmoznost hledani v diskuzi.
OdpovědětDatum: 16.11.2009 10:55 Od: admin (admin)
Titulek: Re: dividendy
Dobrý den, děkujeme za námět k doplnění funkčnosti. Osobně si ve svém uživatelském účtu o inkasované dividendy snižuji nákupní cenu nově koupených akcií (dividendy vždy reinvestuji). Pokud dividendy nereinvestujete, napadá mne jako jediný způsob jejich vedení coby prostředků v hotovosti, tento produkt pak v aplikaci "Moje portfolio" skutečně nemáme, jeho přidání bych pak viděl až ve střednědobém horizontu... Za nepřehlednost diskuze se omlouváme, na tom zapracujeme co nejdříve :-) Hezký zbytek dne. Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 01.11.2010 12:38 Od: aneken (aneken)
Titulek: Volkswagen
Dobry den, bylo by mozne zaradit do databaze akcie Volkswagenu? Jsou obchodovatelne pres RM-System: http://www.akcie.cz/kurzy-cz/akcie-69717-volkswagen-ag/.

Dekuji, s pozdravem
OdpovědětDatum: 02.11.2010 15:32 Od: admin (admin)
Titulek: Re: Volkswagen
Dobrý den, děkujeme za námět k doplnění databáze. U akcií je v současné době rozhodujícím kritériem jejich obchodovatelnost (tzn. možnost aktualizace kurzu) na BCPP, akcie Volkwagenu tuto podmínku v tuto chvíli nesplňují, proto bychom v tuto chvíli nebyli schopni aktualizovat její kurz. Děkujeme za pochopení. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 13.02.2011 00:58 Od: Přemysl Pelc (Pelc Přemysl)
Titulek: přidání položky (fond, stavební spoření, penzijní spoření a pod.) do portfolia
Po přihlášení se do mého portfolia nemohu rozkliknout záložku "KATALOG PRODUKTŮ", neboť tuto záložku na liště nenacházím.
Děkuji za informaci případně radu.
PP
OdpovědětDatum: 14.02.2011 05:36 Od: admin (admin)
Titulek: Re: přidání položky (fond, stavební spoření, penzijní spoření a pod.) do portfolia
Dobrý den, tyto produkty se nyní nachází v záložce Investiční produkty, viz. http://www.ifondy.cz/invprodukty
Hezký den
Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 17.02.2011 15:40 Od: FESOJ (nepřihlášen(a))
Titulek: IFONDY
Už třetí den se nemohu přihlásit na portál. V čem je problém? Nic jsem neměnil
OdpovědětDatum: 18.02.2011 08:25 Od: admin (admin)
Titulek: Re: IFONDY
Dobrý den, k žádným změnám nedošlo, pošlete mi prosím na e-mail petr.rozkosny(at)ifondy.cz Vaše přihlašovací údaje, nedostatek bych prověřil.
Děkuji
S pozdravem
Petr Rozkošný
OdpovědětDatum: 17.02.2011 16:37 Od: Lubor Pospíšil (graff)
Dobry den, hledal jsem v akciich FORTUNU, ale nenasel. Je mozne ji nekde najit a zaradit ji do portfolia? Dekuji za odpoved.
OdpovědětDatum: 18.02.2011 08:42 Od: admin (admin)
Titulek: Re: akcie
Dobrý den, děkujeme za upozornění, Fortuna skutečně mezi akciemi nebyla, nyní ji již můžete najít pod tímto odkazem: http://www.ifondy.cz/akcie/1000020/Fortuna
S pozdravem
Petr Rozkošný
iFondy.cz
OdpovědětDatum: 16.03.2012 22:00 Od: Ferin007 (Ferin007)
Titulek: Akcie NWR - neplatný ISIN
Dobrý den,
Akcie NWR je v nabídce Moje portfolio stále vedena pod již přes rok neplatným ISIN (NL0006282204), pod nímž již není kotována a u kterého není aktualizován kurs. V současnosti obchodovaná akcie NWR v nabídce akcií vůbec není (ISIN GB00B42CTW68). Prosím tímto o opravení této nesrovnalosti. Pokud by šlo toto nahrazení staré akcie za novou provést i u již provedených transakcí v Mém portfoliu, bylo by to fajn. Děkuji.
OdpovědětDatum: 26.06.2012 12:54 Od: Ferin007 (Ferin007)
Titulek: NWR - zastarale udaje (ISIN a kurs)
Dobrý den,
Dovoluji si opetovne upozornit, že akcie NWR je v nabídce Moje portfolio stále vedena pod již přes rok neplatným ISIN (NL0006282204), pod nímž již není kotována a u kterého není aktualizován kurs. V současnosti obchodovaná akcie NWR v nabídce akcií vůbec není (ISIN GB00B42CTW68). Prosím tímto o opravení této nesrovnalosti. Pokud by šlo toto nahrazení staré akcie za novou provést i u již provedených transakcí v Mém portfoliu, bylo by to fajn. Děkuji.
PS: Jelikož i v budoucnu hrozí změny ISIN u akcií, bylo by vhodné na takovou možnost pamatovat v Portfoliu a tuto změnu v něm automaticky (či prostřednictvím nabízené volby) promítnout. Tak aby nebylo třeba ručně opravovat každou jednotlivou minulou transakci na nový ISIN. Případně by bylo možné (za účelem tvorby grafu a výpočtu zisku/ztráty) aktuální kurs srovnávat i s nákupními kursy dané akcie pod starým ISIN. To by bylo asi nejelegantnější řešení.
OdpovědětDatum: 12.03.2013 12:44 Od: admin (spekulant)
Titulek: Dlouhodobě neaktualizovaný kurz akcií
Dobrý den,
Vámi uváděné kurzy akcií dlouhodobě neodpovídají skutečnosti a vykazují značnou odchylku. Týká se to všech akcií, markantní rozdíly u KB,ČEZ,PEGAS,PM,VIG.Nejedná se o zpoždění aktualizace, ale řekl bych že se neaktualizují vůvec. Pak taková evidence nemá smysl. Můžete prosím zjednat nápravu?

Děkuji za vstřícnost
OdpovědětDatum: 12.03.2013 12:44 Od: admin (spekulant)
Titulek: Dlouhodobě neaktualizovaný kurz akcií
Dobrý den,
Vámi uváděné kurzy akcií dlouhodobě neodpovídají skutečnosti a vykazují značnou odchylku. Týká se to všech akcií, markantní rozdíly u KB,ČEZ,PEGAS,PM,VIG.Nejedná se o zpoždění aktualizace, ale řekl bych že se neaktualizují vůvec. Pak taková evidence nemá smysl. Můžete prosím zjednat nápravu?

Děkuji za vstřícnost
PenízeNAVÍC.cz - Vybrali jsme pro vás

Vybrali jsme pro vás

Novinky na PenízeNAVÍC.cz

Měnové kurzy

You need to upgrade your Flash Player